Classes begin September 8, 2025

2025/2026 Season



MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY
DAYTIME				
1-2PM CIRCUS MINIS	1-3PM OPEN GYM ADULTS	9:30-10:30AM CIRCUS MINIS	1-3PM OPEN GYM ADULTS	BIRTHDAY PARTY BOOKINGS
EVENING				
4:30-5:30PM CIRCUS KIDS 1 (60 minutes)	4:30-5:30PM CIRCUS MINIS (60 minutes)	4:30-5:30PM CIRCUS KIDS 2 (60 minutes)	4:30-5:45PM AERIAL KIDS 2 (75 minutes)	
5:30-6:45PM KIDS SILKS (75 minutes)	5:30-6:45 AERIAL KIDS 1 (75 minutes)	5:30-6:45PM YOUTH SILKS (75 minutes)	5:45-7:00 ALTERNATIVE (75 minutes)	4:30-7:30PM PERFORMANCE COMPANY (3 hours)
6:45-8:00PM YOUTH TRAPEZE & HOOP (75 minutes)	6:45-8:00 KIDS TRAPEZE & HOOP (75 minutes)	6:45-8:00PM AERIAL YOUTH COMBINED (75 minutes)	7:00-8:15PM TRAPEZE & HOOP ADVANCED (75 minutes)	
8:00-9:00PM BUNGEE FITNESS (60 minutes)	8:00-9:15 SILKS ADVANCED (75 minutes)	8:00-9:00PM ADULT TRAIN WITH HOLLY (60 minutes)	8:15-9:15PM AUDLT AERIAL YOGA (60 minute)	PRIVATE EVENT BOOKINGS
ADDITIONAL OFFERINGS				
	4:30-5:30PM ACRO 9-12 years (60 minutes)		4:45-5:45PM SAMPLER CLASS 8-12 years (60 minutes)	
	5:30-6:30PM FLEXIBILITY TRAINING (60 minutes)		5:45-6:45PM OPEN GYM (60 minutes)	
	6:30-7:30PM JUGGLING AND BALANCING (60 minutes)		6:45-7:45PM CLIMBING AND INVERSIONS (60 minutes)	
- Schedule is subject to change.				
- Classes must have a minimum of 4 participants to run.				
- Studio will be closed October 11-13, 2025; December 13, 2025-January 4th, 2026; February 16-20, 2026; April 3-12, 2026; May 16-18, 2026				
- The Winter Informal Student Showcase week is December 8-12, 2025				
- Under The Big Top Production week is May 11-15. 2026				
- Classes end June 12, 2026				